Wie zijn wij en wat doen we 

 

Ontzettend leuk dat je even komt kijken op onze website. Wij zijn Mariska en Patrick uit het hoge Noorden. Gewoon twee nuchtere Groningers. Wat wij doen is in de basis twee dingen “graveren of beter branden” door middel van een laser en uitsnijden van dingen door middel van laser.

Hoe het begon

Nadat we voor voor bekenden en vrienden originele en vooral persoonlijke cadeaus te maken door een herkenbare tekst, een leuke spreuk of logo te branden op diverse materialen dachten we hier kunnen we andere mensen ook blij mee maken. 

Hierom zijn we deze site begonnen. Wij vinden het leuk vinden om originele cadeaus te geven. Vaak is het ons gelukt om iets te vinden, maar soms een hele zoektocht en je moet maar net geluk hebben dat het niet alleen origineel is maar ook persoonlijk. 

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om onze producten te personaliseren en zodoende een uniek cadeau te kunnen geven. Of natuurlijk gewoon iets voor jezelf.

Op een gegeven moment ben je voor jezelf wel klaar en is onze vrienden kring wel voorzien. Omdat we graag meer expirimenteren, nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment en het ook erg leuk vinden om voor jullie iets te maken lijkt deze website ons een goed idee. 

Wij zullen zelf “standaard” ontwerpen toevoegen. Deze term is eigenlijk onjuist want alle ontwerpen zijn door onszelf gemaakt en daarmee ook al uniek. Alle ontwerpen die wij al hebben gemaakt liggen in veel gevallen op voorraad en kunnen we anders snel bijmaken. 

Personalisatie

Alle producten die getoond worden kunnen ook worden gepersonaliseerd. Dit kan zijn van een ontwerp waar een gebouw te veel staat, of een gebouw verwijderen, tot alleen het product behouden en daarop je eigen tekst en/of logo plaatsen.

Maar ook verdergaande personalisatie is mogelijk. Een persoonlijke aanpassing aan de Martinitoren bijvoorbeeld of een gebouw op aanvraag. Neem hierover geheel vrijblijvend even contact op en we bespreken de mogelijkheden. Wij denken graag mee!